5 x buitensporten in Nijmegen

Categorie
Nijmegen
Datum
22 mei 2020
We mogen weer naar buiten om te sporten! Zoek je leuke activiteiten om te doen in Nijmegen en omgeving? We hebben vijf buitensporten voor je op een rijtje gezet!1. Waterskiën en Wakeboarden
Tussen Nijmegen en Wijchen ligt Waterskicentrum De Berendonck. Waterskiën is een spectaculaire sport dat vrij makkelijk is om te leren. Heb je het waterskiën al snel onder de knie? Dan kun je ook wakeboarden!

Studenten
1,5 uur: €19,-
3 uur: €29,-
Hele dag: €35,-

Volwassenen (16+)
1,5 uur: €22,-
3 uur: €32,-
Hele dag: €42,50

Let op: voor het huren van een wetsuit, wakeboard en helm betaal je extra.

2. Suppen
Of wat dacht je van deze nieuwe surfrage?  Sup & Surf Nijmegen organiseert allerlei activiteiten en tours. Suppen is toegankelijk, geschikt voor alle leeftijden en ieder inspanningsniveau. Je moet je balans wel kunnen houden, anders val je in het water. Verder is het heel ontspannend. Zeker een aanrader!
1 uur: €15,-
2 uur: €25,-
3 uur: €35,-

3. Skeeleren
Super populair tijdens de coronacrisis. Sanne Schoonenberg van indebuurt Nijmegen heeft vijf skeelerroutes uitgestippeld in Google Maps en voor je op een rijtje gezet. Check de routes hier!

4. Varen
In het Land van Cuijk vind je één van de grootste watergebieden van Nederland: de Kraaijenbergse plassen. Huur bij 'Bij Ceulemans' bijvoorbeeld een motorboot voor een dagdeel (€50,-) of de hele dag (€75,-). Bekijk de volledige verhuurfolder hier!

5. Tandem huren
Wil je een keer iets anders doen? Verken Nijmegen en omgeving samen op een tandum. Goed voor je lachspieren! Het kost zo'n €25,- per persoon. Kijk hier voor meer info.

Werkwijzer roept op om je ten alle tijden te houden aan de richtlijnen van het RIVM.