Extra bijverdienen met jouw netwerk?

Dat kan bij Werkwijzer! Voor iedere persoon die jij bij ons aandraagt, krijg jij €40,- netto! Dus, ken jij nog mensen die een nieuwe baan zoeken? Wacht dan niet langer en meld ze hier aan!

Hoe verdien jij een aanbrengbonus?

Hoe meer wordt meegezocht naar geschikt personeel, hoe beter. Daarom willen wij iedereen activeren om met ons mee te denken en connecties zoals oud-collega's, buren, vrienden en familie bij ons aan te dragen. Voor iedere persoon die jij bij ons aandraagt, verdien jij een aanbrengbonus van €40,- netto. Check wel even de spelregels.

Meld jouw connectie hier aan!

Vragen?

Ik sta je graag te woord! Stel je vraag via de mail of Whatsapp.

Marijn Lubbers - Recruiter aanbrengbonus

Marijn Lubbers

Recruiter

Vul hier je gegevens in.

Vul hier de gegevens van die persoon die je aanbrengt in.

Persoonsgegevens

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens.

Spelregels

  • Jij kunt een aanbrengbonus van €40,- netto verdienen voor iedere kandidaat die jij bij ons aandraagt. Kassa!
  • Wij keren de aanbrengbonus aan je uit op de eerste woensdag nadat de door jou aangedragen kandidaat de eerste 40 uren via ons heeft gewerkt. De bonus storten we op je bankrekening. De bonus is netto, dus er wordt geen belasting op ingehouden.
  • Iemand aandragen doe je alleen via de link: www.werkwijzerbv.nl/aanbrengbonus.
  • Iedereen kan de aanbrengbonus verdienen. Dus ook als je (nog) niet via ons werkt.
  • De aanbrengbonus geldt voor alle vacatures op onze website.
  • Het kan gebeuren dat jij dezelfde kandidaat aandraagt als iemand anders. Als dit voorkomt, hanteren wij een simpele regel: wie het eerst komt, het eerst maalt. Gelukkig registreert ons systeem precies wanneer en door wie iemand is aangedragen. Jullie hoeven dus niet te vechten ;-)
  • Soms kennen wij de kandidaat die jij aandraagt al en zijn we al in contact. Als dat zo is, brengen we je daar snel van op de hoogte. Een aanbrengbonus geldt in dat geval niet. Dat vinden wij logisch. Jij ook, toch?
  • Jij vindt het goed als we jouw naam en de naam van de door jou aangedragen kandidaat eventueel zouden gebruiken in externe uitingen.
  • Als er ergens in jouw bureaulade of in je mailbox nog een versie van spelregels over de aanbrengbonus rondzweven, gooi die maar weg of klik op delete. De spelregels op www.werkwijzerbv.nl/aanbrengbonus gelden.
  • En als laatste: het kan zijn dat we tussendoor de spelregels willen verbeteren. Als we dat doen, ben jij natuurlijk de eerste die dit hoort!
Voor verenigingen keren wij de aanbrengbonus uit als sponsoringsbedrag. Geef het duidelijk aan in de notities dat je namens een vereniging iemand aandraagt. Neem ook even contact op met ons via 024-3226600, zodat we dit praktisch kunnen behandelen.