Alles voor jouw baan in de logistiek

Categorie
Nijmegen
Datum
29 april 2022
Wij kennen de wereld van de logistiek. Van orderpicker tot reachtruckchauffeur en van transportplanner tot warehousemanager. Werkwijzer is er voor iedereen! Waarom jij bij Werkwijzer moet zijn voor een baan in de logistiek lees je hier!

 

1. Persoonlijke begeleiding en vast contactpersoon

Michelle Janisse is onze recruiter voor de sector logistiek. Solliciteer je op één van de 60+ logistieke vacatures, dan neemt Michelle binnen 1 werkdag contact met jou op. Zij kijkt niet alleen naar jouw werkervaring of naar welke diploma's jij hebt. Ze kijkt vooral naar wie jij bent als persoon. Door haar goede relaties met logistieke bedrijven, kent zij de medewerkers en de cultuur van het bedrijf erg goed. Zo vind zij dé ideale baan voor jou. Ook kan ze vaak een goed woordje voor jou doen, omdat ze de mensen van het bedrijf goed kent. Michelle helpt jou graag verder aan een volgende stap in jouw carrière. Ze is te bereiken via Whatsapp of telefonisch, 06-82779670.


2. Gratis opleidingen en cursussen

Wil jij doorgroeien in de logistiek? Dan ben jij bij Werkwijzer aan het juiste adres! Via Werkwijzer kun jij gratis opleidingen en cursussen volgen die nuttig zijn voor jouw carrière. Veel mensen zijn je al voorgegaan met bijvoorbeeld een vrachtwagenrijbewijs, code 95, EPT- en heftruckcertificaat. Dus welke ambities jij ook hebt. Laat het ons weten en wij maken het samen met jou waar!


3. Aan het werk zonder ervaring of diploma

Denk jij niet de juiste werkervaring of diploma’s op zak te hebben om in de logistiek te werken? Geen zorgen, want bij Werkwijzer kun jij altijd terecht! Ook zonder ervaring kun jij bij ons gewoon aan de slag in de logistiek. Stuur Michelle een appje en zij helpt je graag verder.

 

4. Groot aanbod van vacatures in de logistiek

Bij Werkwijzer vind jij 60+ vacatures in de logistiek. Van Orderpicker tot heftruckchauffeur en van crossdock medewerker tot warehouse manager. Check nu ons aanbod en solliciteer direct! 

 

5. Vaste baan

Van uitzendkracht naar vaste baan - al veel mensen zijn jou voor gegaan. Hard werken wordt namelijk beloond! Als wij op jou kunnen bouwen en jij bent van meerwaarde voor een bedrijf, dan maak jij kans op een vast contract.

 

Ook voor kantoor- en leidinggevende functies kun jij bij Werkwijzer terecht. Werkwijzer neemt voor veel logistieke bedrijven alleen de werving en selectie uit handen. Is er een match, dan kom jij direct bij het bedrijf op contract.

 

Meer weten?

Wil jij vrijblijvend de carrièremogelijkheden bespreken? Whatsapp of bel Michelle: 06-82779670 dan gerust! Mailen kan natuurlijk ook naar michelle@werkwijzerbv.nl.

 

Werkwijzer logistiek

Al jaren werken wij nauw samen met verschillende logistieke bedrijven in de regio. Daardoor hebben wij een groot netwerk opgebouwd en weten wij precies welke vacatures er beschikbaar zijn of juist gaan komen. Doordat wij zo betrokken zijn met de medewerkers en de leiding, weten wij precies wie, wat, waar nodig heeft en hoe de cultuur van het bedrijf is. Daarom vinden wij dé ideale baan voor jou. #allesvoorjouwbaan