Alles voor jouw baan in de productie

Categorie
Nijmegen
Datum
23 mei 2022

Zoek jij een baan in de productie? Of jij nu als productiemedewerker, inpakker, procesoperator of onderhoudsmonteur wilt werken; Werkwijzer is er voor iedereen! Waarom jij bij Werkwijzer moet zijn voor een baan in de productie lees je hier!

 

1. Persoonlijk contact en een vast contactpersoon.

Bram Polak is onze vaste recruiter voor de productie.  Solliciteer jij bij Werkwijzer op één van de vacatures in de productie, dan neemt Bram binnen één werkdag contact met jou op. Hij kijkt niet alleen naar jouw werkervaring en welke diploma’s jij wel of niet hebt. Hij kijkt vooral naar wie jij bent als persoon en wat jouw wensen zijn. Daarna helpt hij jou aan een baan die echt bij jou past.

 

“Vanaf dag één heb ik nooit het gevoel gehad dat ik een nummertje ben of makkelijk vervangbaar ben. Mijn contactpersoon Bram is echt een topgozer! Hij helpt mij en denkt met mij mee over oplossingen. Hij kijkt altijd naar wat het beste voor mij is en checkt regelmatig hoe het met me gaat.” - Reannoel antonia productiemedewerker via Werkwijzer.


Doordat wij veel connecties hebben bij productiebedrijven, kennen wij de weg. Hierdoor kunnen wij vaak wel een goed woordje voor je doen. Op deze manier vind jij gemakkelijk jouw nieuwe baan die echt bij jou past via Werkwijzer.

Wij helpen jou graag verder aan een baan in de productie. Bram is te bereiken via Whatsapp of telefonisch, 06 20 65 70 96.


2. Gratis opleidingen en cursussen.

Wil jij graag doorgroeien of jezelf verder ontwikkelen? Dan ben jij bij Werkwijzer aan het juiste adres! Via Werkwijzer kun jij namelijk gratis opleidingen en cursussen volgen die nuttig zijn voor jouw carrière. Veel mensen zijn je al voorgegaan en hebben bijvoorbeeld een VCA-, heftruck- reachtruck- of elektrisch schakelen cursus via Werkwijzer gevolgd. Dus welke ambities jij ook hebt, laat het ons weten en wij helpen jou verder!


3. Vacatures zonder diploma.

Denk jij soms “ik heb niet de juiste werkervaring of diploma’s op zak voor deze baan, dus ik zal maar niet solliciteren…”? Geen zorgen, want bij Werkwijzer kun jij altijd terecht voor een baan! Wij hebben genoeg vacatures zonder diploma voor jou. Stuur Bram gerust een appje en hij helpt jou verder.


4. Groot aanbod in banen.

Bij Werkwijzer zoeken wij altijd nieuwe collega’s voor in de productie. Van inpakker tot machine operator en van medewerker technische dienst tot productiemedewerker. Check alle beschikbare vacatures in de productie en solliciteer direct! Staat jouw ideale baan er niet tussen? Stuur Bram dan gerust een appje en hij helpt jou bij het vinden van een baan die bij jou past!


5. Jouw goede inzet belonen wij met een vaste baan.

Van uitzendkracht naar vaste baan - veel mensen zijn jou al voor gegaan. Hard werken wordt namelijk beloond! Als wij op jou kunnen bouwen en jij bent van meerwaarde voor een werkgever, dan maak jij kans op een vast contract.

Ook voor kantoor- en leidinggevende functies kun jij bij Werkwijzer terecht. Werkwijzer neemt voor veel productiebedrijven de werving en selectie uit handen. Is er een match, dan kom jij direct bij onze opdrachtgever op contract.


Werkwijzer - alles voor jouw baan in de productie

Al jaren werken wij nauw samen met diverse productiebedrijven in de regio. Daardoor hebben wij een groot netwerk opgebouwd en weten wij precies welke vacatures er beschikbaar zijn of juist gaan komen. Doordat wij zo betrokken zijn met de medewerkers en de leiding, weten wij precies wie, wat, waar nodig heeft en hoe de cultuur van het bedrijf is. Daarom vinden wij dé ideale baan voor jou.

#allesvoorjouwbaan