BLOGS

Jij staat bij ons centraal, ook in 2019

15 januari 2019
Na alle feestdagen en vakanties is deze week het hele Werkwijzer team weer compleet en klaar voor 2019! We hebben veel plannen voor dit jaar en daar vertellen we graag meer over!

Vakantie, feestdagen en kort verzuim uitzendkrachten

17 september 2018

De zomervakantie is voorbij, maar er worden al weer plannen gemaakt voor de Herfst- en Kerstvakantie. Een goed moment om nogmaals uit te leggen hoe het ook al weer zit met verlof voor uitzendkrachten.Werken in een callcenter, leuk én leerzaam!

19 juni 2018
In een callcenter werken levert je meer op dan je denkt. Naast werken in een professionele werkomgeving doe je ook veel ervaring op die voor je latere carrière bruikbaar is. In deze blog vertel ik je waarom je wél in een callcenter moet gaan werken!

Werken bij Synprodo heeft de toekomst

12 juni 2018

Als eerste ter wereld (!) startte Synprodo in Wijchen met de productie van biologisch afbreekbaar piepschuim. Het Biofoam wordt onder andere toegepast in producten als transporttrays en witgoedverpakkingen. Voor de productie van dit materiaal heeft het bedrijf geïnvesteerd in een verfijnde productietechniek en hypermoderne machines. Voor de bediening van deze machines hebben we jouw ervaring nodig!