BLOGS

Werken in een callcenter, leuk én leerzaam!

19 juni 2018
In een callcenter werken levert je meer op dan je denkt. Naast werken in een professionele werkomgeving doe je ook veel ervaring op die voor je latere carrière bruikbaar is. In deze blog vertel ik je waarom je wél in een callcenter moet gaan werken!

Werken bij Synprodo heeft de toekomst

12 juni 2018

Als eerste ter wereld (!) startte Synprodo in Wijchen met de productie van biologisch afbreekbaar piepschuim. Het Biofoam wordt onder andere toegepast in producten als transporttrays en witgoedverpakkingen. Voor de productie van dit materiaal heeft het bedrijf geïnvesteerd in een verfijnde productietechniek en hypermoderne machines. Voor de bediening van deze machines hebben we jouw ervaring nodig! Zorgmedewerkers slagen voor examen!

11 juni 2018
In mei zijn de medewerkers van Werkwijzer Zorg, die werkzaam zijn als helpende, gestart met een cursus medicatie toedienen.  Werkwijzer biedt haar medewerkers regelmatig de kans om aanvullende cursussen en trainingen te volgen. Op deze manier blijven onze medewerkers zich ontwikkelen en blijven zij op de hoogte van de laatste richtlijnen.

Meld je nu aan voor de Werkwijzer nieuwsbrief!

4 juni 2018
Er wordt hard aan gewerkt: de eerste super coole werkwijzer nieuwsbrief. In de nieuwsbrief delen we alles wat ons bezig houdt en vertellen we wat we allemaal voor je kunnen doen!