BLOGS

Zorgmedewerkers slagen voor examen!

11 juni 2018
In mei zijn de medewerkers van Werkwijzer Zorg, die werkzaam zijn als helpende, gestart met een cursus medicatie toedienen.  Werkwijzer biedt haar medewerkers regelmatig de kans om aanvullende cursussen en trainingen te volgen. Op deze manier blijven onze medewerkers zich ontwikkelen en blijven zij op de hoogte van de laatste richtlijnen.

Meld je nu aan voor de Werkwijzer nieuwsbrief!

4 juni 2018
Er wordt hard aan gewerkt: de eerste super coole werkwijzer nieuwsbrief. In de nieuwsbrief delen we alles wat ons bezig houdt en vertellen we wat we allemaal voor je kunnen doen!


Tips om meer energie in je werk te brengen en te houden

1 mei 2018

Het is belangrijk om gelukkig te zijn met je werk, maar soms lopen we tegen zaken aan die we minder leuk vinden aan onze baan. Daarom hebben wij een aantal tips voor jou op een rij gezet, zodat je weer wat meer energie en geluk in je baan kan krijgen.

Tips om succesvol te onderhandelen over je salaris

1 mei 2018

Als je aan een nieuwe baan begint, zal je met je nieuwe werkgever in overleg gaan over je salaris. Dit is altijd een spannend en soms ook lastig gesprek. Want waar kan je om vragen? Wat is reëel? Om jou te helpen dit gesprek iets makkelijker te maken, hebben wij voor jou deze blog met tips geschreven.