BLOGS

Bereikbaar via WhatsApp

19 maart 2018
We merken dat veel medewerkers van Werkwijzer en natuurlijk ook kandidaten ons snel willen bereiken. We zijn telefonisch en per e-mail altijd goed te bereiken en we merken dat wij steeds vaker gebruik maken van WhatsApp. Erg handig om tussendoor even snel een vraag te stellen of om te solliciteren! Let op: niet appen tijdens je werk, maar in de pauze!

Werkwijzer op de heftruck deel II

18 december 2017
Op zaterdag 16 december was het zo ver: examendag! Een spannende dag: veiligheidsschoenen gepoetst en de e-learning module van WTD doorgenomen, We waren er klaar voor.


Werkwijzer op de heftruck Deel I

13 december 2017

Afgelopen jaar heeft Werkwijzer veel samengewerkt met WTD Opleidingen. Veel van onze uitzendkrachten hebben in 2017 het logistiek paspoort of delen daarvan behaald. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers. Door ons goed in te leven in onze medewerkers en opdrachtgevers, kunnen we nog beter werken.

Ontbijt: flexibele arbeid en de juridische consequentie

21 november 2017

Vanochtend was het zover: de ontbijtbijeenkomst in het kader van reeks Werkwijzer informeert. Tijdens deze ontbijtsessie zijn wij ingegaan op flexibele arbeid en de juridische consequenties.