BLOGS

Procesindustrie

17 mei 2017
In onze vorige blog gaven wij het al aan: de arbeidsmarkt wordt steeds krapper. Vakkundig en geschoold personeel is steeds moeilijker te vinden. Van sommige van die beroepen is het niet helemaal duidelijk wat het precies inhoudt en hoe leuk het eigenlijk is! In deze blog gaan wij in op de procestechniek.

Werkwijzer zoekt met je mee!

9 mei 2017
Economisch gezien schijnt de zon weer in Nederland. Bedrijven groeien en er wordt weer geïnvesteerd. Er komen ook steeds meer vacatures en gelukkig daalt de werkeloosheid nog steeds. Eind maart van dit jaar was de werkeloosheid 5,1 % van de beroepsbevolking (bron: cbs)


Werkwijzer zoekt elektrotechnici!

13 maart 2017
De arbeidsmarkt trekt weer aan en zeker in de techniek. Met name in de elektrotechniek is er veel vraag naar vakmensen. Wij vertellen je graag meer over onze vacatures.

Werkwijzer informeert: Eigen Risico

5 januari 2017
In het kader van “Werkwijzer Informeert!” organiseren wij de volgende bijeenkomst: Loondoorbetalingsplicht bij ziekte, eigen risicodrager of niet?  

Sinds 1 januari 2013 is de wet BeZaVa ingevoerd, ook wel de modernisering Ziektewet genoemd. Met de invoering van deze wet is de werkgever ook financieel verantwoordelijk geworden voor (ex-) werknemers die ziek uit dienst treden.