Werknemer

Nog 99 vacatures beschikbaar!

CNC

Werkwijzer heeft meerdere CNC vacatures openstaan. Momenteel zoeken wij met name CNC programmeurs en CNC frezers. Ook kan je aan de slag als CNC Draaier of CNC verspaner.

CNC vacatures anno 2014

Kennis van het programmeren wordt meer en meer gevraagd. Kijk verder voor alle CNC vacatures.

CNC Frezer / Slijper / Verspaner

CNC Frezer / CAM programmeur

CNC Frezer

Robot coordinator

CNC draaier / programmeur

CNC draaiers

Naast het draaien kan men frezen tappen, vijlen, boren,  zagen, kotteren, trekfrezen, slijpen, honen, leppen, schaven en steken.

CNC staat voor computer numerical control en slaat op de computergestuurde regeling van werktuigmachines.

CNC draaier/frezer

De CNC-Draaier werkt dus voornamelijk met computergestuurde draaibanken. Steeds meer draaiwerk wordt door een computer aan gestuurd.

Wil je direct aan de slag?

Via Werkwijzer Techniek is dat snel mogelijk. De vraag naar goede krachten met kennis van verschillende computerprogramma's neemt toe.

Bel ons hierin gespecialiseerde kantoor: 0485-514747 (tijdens kantooruren van 09:00 - 17:00). Of reageer op één van bovenstaande vacatures. 

programmeren

Voor de meeste CNC draaier/frezer vacatures die wij in bestand hebben moet je zelf in staat zijn om de computer te programmeren. De vraag naar echte CNC-operators neemt af.

CNC draaier

De CNC-Draaier moet in staat zijn om zelfstandig producten of onderdelen van metalen te vervaardigen. De Draaier voert zijn werkzaamheden uit op een draaibank of draaicentrum. 

Met deze bewerkingen haalt hij op gecontroleerde wijze kleine delen van het materiaal weg (verspanend) waardoor een metalen eindproduct wordt vervaardigt.