Werkgever

Diensten

Onze diensten

Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers? Moeite met het invullen van nieuwe vacatures? Of heb je ondersteuning nodig bij vraagstukken op het gebied van recruitment of HR?

Met meer dan 70 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling en ons netwerk, vinden wij een oplossing voor je vraag.  Bekijk onze diensten en laat ons weten waarmee we je kunnen helpen. Wij gaan graag met je in gesprek!

Onze diensten bestaan uit: uitzenden, detacheren, payroll én werving & selectie.

Uitzenden

De meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. Ben je opzoek naar aanvulling op je bestaande personeelsbestand of zoek je tijdelijke vervanging? Onze recruiters selecteren de beste kandidaten voor jouw vacatures. Door onze persoonlijke begeleiding weten we wat jij als opdrachtgever zoekt en houden we je op de hoogte van het proces.

Detacheren

Ben je op zoek naar flexmedewerkers? Detachering zou wel eens een oplossing voor je kunnen zijn om een kandidaat net iets meer zekerheid te bieden. De kandidaat komt bij Werkwijzer in dienst gedurende een contractueel overeengekomen periode. Na het einde van de overeenkomst kan de kandidaat kosteloos worden overgenomen.

Payroll

Jij maakt de match, wij doen de rest!

Wil je minimale administratieve lasten en bijbehorende risico’s? Kies dan voor onze payroll-dienst. Een full-service en kostenbesparende oplossing voor contractbeheer, personeels- en loonadministratie. Zo kun jij je blijven concentreren op wat er echt toe doet.

Nieuwe payrollmedewerkers aanmelden gaat snel, moeiteloos en volledig digitaal via onze website. Een medewerker kan zichzelf digitaal inschrijven op onze website en hoeft niet bij ons langs te komen. Eenvoudig, efficiënt en kostenbesparend!

Voordelen uitzenden, detacheren en payroll:

  • Snelle inzet mogelijk van de juiste flexkrachten.
  • Je vacature wordt kosteloos geplaatst op verschillende job boards;
  • Gratis promotie! Werkwijzer brengt regelmatig vacatures en organisaties onder de aandacht op onze social media kanalen, tijdens netwerkbijeenkomsten en in onze maandelijkse nieuwsbrief;
  • De uitzendkracht staat niet op jouw loonlijst;
  • Je loopt als werkgever geen risico. Werkwijzer zorgt voor de (loon)administratie, salarisbetaling, eventuele verzuimbegeleiding- en betaling tijdens ziekte.
  • Het is mogelijk om een payrollmedewerker flexibel in te zetten in je bedrijf.

Werving & Selectie (W&S)

Het kost tijd en energie om talentvolle medewerkers te vinden die passen bij jouw organisatie. Werkwijzer ondersteunt je hier graag bij! Wij komen een kijkje nemen op de vestiging om zelf te ervaren waar de nieuwe medewerker komt te werken en zorgen ervoor dat we jouw wensen duidelijk voor ogen hebben.

  • Je kiest voor een werving- en selectiebureau die actief en met passie voor jou op zoek gaat naar de perfecte match;
  • Je bespaart veel tijd zoals het schrijven van wervende vacatureteksten en verwerken van binnengekomen sollicitaties;
  • Je krijgt alleen kandidaten toegestuurd waarvan wij denken dat ze geschikt zouden kunnen zijn. Wij checken de referenties en voeren de eerste gesprekken.
  • No cure, no pay: je betaalt alleen wanneer wij de juiste match hebben gevonden.