Kom kennismaken met ESTG!

Categorie
Nijmegen
Datum
11 maart 2022

Wij bieden jou op dinsdag 29 maart na 18:30 u de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen op de werkvloer bij één van de snelstgroeiende bedrijven in de regio. Meer info vind je hier!

 

Kennismakingsavond

Als je meer wil weten over de carrièremogelijkheden bij ESTG, dan is dit dé uitgelezen kans voor jou!

 

ESTG organiseert, in samenwerking met Werkwijzer, een kennismakingsavond op dinsdag 29 maart vanaf 18:30 uur. Die avond ervaar jij hoe het is om te 'werken bij ESTG' en ontmoet je de medewerkers die jou al voor zijn gegaan.

 

Voor wie?

De keuze is reuze! Er zijn namelijk diverse functies beschikbaar in de volgende vakgebieden:

  • Customer service
  • Sales
  • Marketing & Communicatie
  • Warehouse

Wanneer?

De kennismakingsavond staat gepland op dinsdag 29 maart 2022 vanaf 18:30 uur.

 

Waar?

Rietgraaf 2a, 6678 PJ Oosterhout (bedrijventerrein Park15)

 

Aanmelden?

Stuur Dennis een Whatsappje via 06-29566602. Hij zet jou dan op de aanmeldlijst.


Vragen?

Dennis van Dijk kan al je vragen beantwoorden. Stel je vraag gerust via e-mail (dennis@werkwijzerbv.nl), telefonisch of via Whatsapp (06-29566602).

 

Over ESTG

ESTG is een internationale online groothandel. Ze verkopen duurzame solar producten, denk aan zonnepanelen, oplaadpalen en nog veel meer op het gebied van duurzame energie. Vanuit het energieneutrale bedrijfspand in Oosterhout (gelegen tussen Nijmegen en Arnhem) verwerken zij jaarlijks 60.000 leveringen naar 38 Europese landen.

De juiste voorraad op het juiste moment tegen de juiste prijs beschikbaar hebben in de webshop. Dat is waar het allemaal om draait. Het bedrijf houdt zich bezig met distributie, warehouse management, logistiek en fulfilment. Alle andere activiteiten, zoals het installeren van zonnepanelen, laten ze over aan professionele installateurs. Duurzaam ondernemen is de basis van de hele bedrijfsvoering.

De ontwikkelingen in de duurzame markt gaan razendsnel, net zoals de groei die onze opdrachtgever ESTG doormaakt. Zij behoren tot de Top 250 groeibedrijven van Nederland en ze zijn nog lang niet uitgegroeid. Om de beloftes aan de klanten waar te kunnen blijven maken, zijn zij op zoek versterking. Energieke en gedreven collega's met een gezonde dosis humor en lef zijn meer dan welkom!