Werken bij Protempo?

Wil jij werken bij een nuchtere en klantgerichte technische groothandel in Nijmegen? Vind hier jouw baan! Scroll verder en bekijk de vacatures.

Wie is Protempo?

Protempo is een technische groothandel in Nijmegen. Het bedrijf bestaat ruim 45 jaar. Het is dé totaalleverancier voor wielen, gasveren, luchtbanden en onderdelen voor aanhangwagens. Het assortiment bestaat uit meer dan 40.000 producten. Daarmee zijn ze één van de grootste nationale en internationale totaalleveranciers binnen de branches waarin ze opereren. Ze hebben klanten in onder andere de gezondheidszorg, landbouwsector, levensmiddelenindustrie, interne transportindustrie, trailerbouw, scheepsbouw, steigerbouw en nog vele andere branches en sectoren.

Het is een echt familiebedrijf. Het verloop binnen de organisatie is laag. Dit heeft te maken met de open informele sfeer. Er werken nu meer dan 80 mensen en de organisatie blijft groeien. Alle medewerkers dragen bij aan het overkoepelende doel: er voor de klant zijn!Waarom zou je bij Protempo willen werken?

  • Warm en vriendelijk familiebedrijf met korte lijnen en open communicatiesfeer.
  • Succesvolle en groeiende technische groothandel in Nijmegen.
  • Cultuur: informeel, nuchter, no-nonsens, niet te veel poespas, rechtdoorzee, collegiaal en aanpakkersmentaliteit.
  • Je bent hier geen nummertje en kan zijn wie je bent.
  • Goede werk-/privébalans: er is veel aandacht voor personeel en ieders privésituatie.
  • De relatie staat voorop met zowel klanten, leveranciers maar ook met personeel.
  • Het bedrijf is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto, scooter en de fiets
Michelle Janisse - Recruiter Protempo

Michelle Janisse

Recruiter

Vragen?

Ik sta je graag te woord!
Stel je vraag via de mail of WhatsApp.

Stuur mail Stuur WhatsApp

Direct beschikbare vacatures.

Bekijk hier de direct beschikbare vacatures van Protempo.

Logistiek / Transport

Magazijnmedewerker (luchtafdeling)

Voor onze opdrachtgever aan de Energieweg in Nijmegen zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker! In deze functie werk je elke dag van 8 tot 5 op de luchtafdeling in het magazijn. Je verzamelt verschillende orders en zet deze in elkaar voor de klant. Hierbij werk je met o.a. autobanden, bureaustoelwielen en kleinere banden: er zit veel variatie in de werkzaamheden! Daar hoort een loon van minimaal 12,86 euro bij! Wil jij in aanmerking komen? Reageer snel!

Nijmegen
salaris-informatie € 12.50 per uur
Logistiek / Transport

Magazijnmedewerker

Zoek jij een nieuwe baan als Magazijnmedewerker in Nijmegen? Lijkt het jou leuk om binnen een groeiend familiebedrijf met een technisch productassortiment te werken? Check deze vacature en solliciteer vandaag nog!

Nijmegen
salaris-informatie € 12.50 per uur
Logistiek / Transport

Orderpicker

Werken als orderpicker bij een groothandel in ochtenddienst of middagdienst? Tegen een goed salaris? Dan is dit je kans! Voor onze opdrachtgevers zoeken we gemotiveerde orderpickers, die naast het uitvoeren van assemblagewerkzaamheden, goed uit de voeten kunnen met het verzamelen van verschillende orders. Je vindt het niet erg om hierbij fysiek werk te verrichten. Lijkt dit je wat? Reageer vandaag nog op onze vacature!

Nijmegen
salaris-informatie € 12.50 per uur
Logistiek / Transport

Magazijnmedewerker dagdienst

Voor onze opdrachtgever aan de Energieweg in Nijmegen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnmedewerker. Je gaat je bezighouden met het ontvangen van goederen, controleren van bestellingen en alle veelvoorkomende werkzaamheden. Wil jij snel aan de slag? Laat het ons weten en reageer vandaag nog!

Nijmegen
salaris-informatie € 12.50 per uur

Reviews

Ik ben nu al ongeveer 2 maanden een werknemer van Werkwijzer. Tot nu toe loopt de samenwerking heel goed. Veel zaken worden snel geregeld wanneer nodig is. Ik kreeg ook vaak een uitgebreide uitleg op alle vragen die ik had. Ik heb tot nu toe geen probleem met Werkwijzer gehad.

Bahaa
Orderpicker

Wat je van ons kan verwachten.

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Daarom maken we heldere afspraken waar we ons aan houden. Mensen moeten hun verhaal bij ons kwijt kunnen, maar ook kunnen verwachten dat wat we zeggen klopt.

Ondernemend

Werkwijzer beweegt vooruit ipv achteruit. Vooruitgang is verbetering en verandering in één.

Ondersteunend

Werkwijzer is gebouwd op het ondersteunen van anderen. Of dat nou klanten of kandidaten zijn. Ons doel is anderen succesvol maken.

Organiserend

We organiseren verbinding, werk en mogelijkheden. We maken ideeën levensvatbaar en relaties realiteit.

Geïnteresseerd?

Vragen?

Ik sta je graag te woord! Stel je vraag via de mail of WhatsApp.

Michelle Janisse - Recruiter Protempo

Michelle Janisse

Recruiter

Wij helpen je graag verder! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Persoonsgegevens

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens.