Werken bij Synprodo heeft de toekomst

Als eerste ter wereld (!) startte Synprodo in Wijchen met de productie van biologisch afbreekbaar piepschuim. Het Biofoam wordt onder andere toegepast in producten als transporttrays en witgoedverpakkingen. Voor de productie van dit materiaal heeft het bedrijf geïnvesteerd in een verfijnde productietechniek en hypermoderne machines. Voor de bediening van deze machines hebben we jouw ervaring nodig! 

Werken in een high tech omgeving

Een baan bij Synprodo betekent meer dan werken alleen. In de hypermoderne fabriek in Wijchen bestaat jouw nieuwe werkomgeving uit high end machines en productielijnen, betrokken collega’s en een sfeer waarin jij jezelf kunt zijn.

Je draagt als medewerker bij Synprodo iedere dag bij aan de productie van EPP, EPS en andere kunststofmaterialen. Synprodo biedt met innovatieve, duurzame oplossingen (zoals Airpop en Biofoam) een mogelijkheid tot een schonere productie in de toekomst, waarbij CO2 uitstoot wordt gereduceerd.

Techniek heeft de toekomst!

Wil jij een baan in de techniek waarin je kunt groeien? Werkwijzer heeft een aantal gave vacatures voor je bij Synprodo, een top-werkgever die op zoek is naar kandidaten met (technisch) inzicht, die van aanpakken weten en snel aan de slag willen!

Bekijk hier de vacatures van Synprodo.