Werken bij synprodo?

Zoek jij een goedbetaalde baan bij een productiebedrijf in Wijchen die isolatiemateriaal maakt en waar duurzaamheid voorop staat?

Wie is synprodo?

Synprodo in Wijchen heeft twee productieafdelingen:
1. Afdeling vormstukken (VS): hier maken ze verpakkingen voor in de tuinbouw, voedingsmiddelenindustrie, farmacie en nog veel meer. Hier kun jij als operator, productiemedewerker of inpakmedewerker werken.
2. Afdeling Synprotex (SX): hier maken ze isolatiemateriaal voor in de bouw. Hier kun jij als heftruckchauffeur of machineoperator werken.

Synprodo is een duurzaam productiebedrijf. Tijdens het hele productieproces worden reststukken niet weggegooid. Alle reststukken worden hergebruikt. Synprodo is altijd bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten. Zo hebben ze bijvoorbeeld biologisch afbreekbare producten op de markt gebracht.

Synprodo is onderdeel van de BEWI groep. Ze zijn internationaal actief met bijna 40 locaties in Europa.

Synprodo vacature - Werkwijzerbv

Waarom zou je bij synprodo willen werken?

  • Uitstekend salaris met hoge toeslagen voor werk in 3 ploegendienst.
  • Jij kan doorgroeien binnen Synprodo. Zo kun jij bijvoorbeeld als productiemedewerker doorgroeien naar heftruckchauffeur of machineoperator. Of jij kan doorgroeien naar voorman.
  • Synprodo is heel goed bereikbaar met het OV of eigen vervoer.
  • Er is een nauwe samenwerking tussen de productie en logistiek. Hierdoor krijg jij veel mee van wat er speelt op beide afdelingen en is je werk divers.
  • Jij hebt de unieke kans om aan de slag te gaan bij een bedrijf die haar machinepark aan het vernieuwen en ontwikkelen is.
  • Veel humor, collega's van alle leeftijden en achtergronden, hoge betrokkenheid voor jouw persoonlijke situatie en je wordt onderdeel van een vaste hechte ploeg.
Bram Polak - Jr. Recruiter Synprodo

Bram Polak

Jr. Recruiter

Vragen?

Ik sta je graag te woord!
Stel je vraag via de mail of WhatsApp.

Stuur mail Stuur WhatsApp

Direct beschikbare vacatures.

Bekijk hier de direct beschikbare vacatures van synprodo.

Productie

Heftruckchauffeur 3-ploegendienst

Wil jij aan de slag als heftruckchauffeur en heb je al wat ervaring op de heftruck? Vind jij het leuk om in de 3 ploegendienst te werken met daar tegenover een uitstekend salaris? Lees dan deze vacature.

Nijmegen
salaris-informatie € 13.01 - € 17.70 per uur
Productie

Productiemedewerker

Wil jij lekker aan de slag deze zomer in de 3 ploegendienst? Waarbij je én lekker verdient én ook de tijd vliegt? Én zoek jij een vakantiebaan waar je de komende periode lekker uren kan maken? Lees dan deze vacature snel verder!

Nijmegen
salaris-informatie € 12.70 - € 17.27 per uur
Productie

Productiemedewerker

Wil jij zo snel mogelijk aan de slag in de 3-ploegendienst waarbij je oneindig kan doorgroeien? Lees dan deze vacature snel verder!

Wijchen
salaris-informatie € 12.70 - € 17.27 per uur
Productie

Expeditiemedewerker

Wil jij graag aan de slag op een heftruck en ben jij toe aan de volgende stap in de logistiek? Lijkt het je leuk om vrachtwagens te laden en lossen met daarbij een goedbetaalde baan in de 2 ploegendienst? Lees deze vacature.  

Nijmegen
salaris-informatie € 12.70 - € 15.74 per uur
Productie

Logistiek Medewerker 3-ploegendienst

Wil jij werken bij de meest innovatieve en vooruitstrevende producent van isolatiematerialen in een hypermoderne machinefabriek? Dan is dit je kans! Voor Synprodo in Wijchen zijn wij per direct op zoek naar een Logistiek Medewerker. Ben jij in het bezit van een geldig heftruckcertificaat en ben je op zoek naar een afwisselende logistieke baan? Neem dan contact met ons op.

Wijchen
salaris-informatie € 12.70 - € 17.27 per uur
Productie

Eerste productiemedewerker

Wil jij graag werken in de productie? En ben jij op zoek naar een baan waarin jij het schakelpunt bent tussen de productiemedewerkers en de voorman? Solliciteer dan direct!

Wijchen
salaris-informatie € 2237 - € 2484 per maand
Techniek

Monteur 3-ploegendienst

Ben jij op zoek naar een baan als monteur in ploegendienst? Wil jij werken binnen de mechanisch technische dienst? Solliciteer dan nu!

Wijchen
salaris-informatie € 2579 - € 2922 per maand
Techniek

Monteur Dagdienst

Ben jij op zoek naar een baan als monteur in dagdienst? Wil jij werken binnen de mechanisch technische dienst? Solliciteer dan nu!

Wijchen
salaris-informatie € 2579 - € 2922 per maand
Techniek

Ombouwmonteur Dagdienst

Ben jij op zoek naar een fulltime baan als ombouwmonteur in dagdienst? Wil jij graag bezig zijn met het repareren en het juist af stellen van machines? Solliciteer dan nu!

Wijchen
salaris-informatie € 2390 - € 2700 per maand

Wat je van ons kan verwachten.

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Daarom maken we heldere afspraken waar we ons aan houden. Mensen moeten hun verhaal bij ons kwijt kunnen, maar ook kunnen verwachten dat wat we zeggen klopt.

Ondernemend

Werkwijzer beweegt vooruit ipv achteruit. Vooruitgang is verbetering en verandering in één.

Ondersteunend

Werkwijzer is gebouwd op het ondersteunen van anderen. Of dat nou klanten of kandidaten zijn. Ons doel is anderen succesvol maken.

Organiserend

We organiseren verbinding, werk en mogelijkheden. We maken ideeën levensvatbaar en relaties realiteit.

Geïnteresseerd?

Vragen?

Ik sta je graag te woord! Stel je vraag via de mail of WhatsApp.

Bram Polak - Jr. Recruiter Synprodo

Bram Polak

Jr. Recruiter

Wij helpen je graag verder! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Persoonsgegevens

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens.