Werken bij Travion?

Wil jij werken in de IT-sector bij een succesvol MKB-bedrijf in Nijmegen? Vind hier jouw baan! Scroll verder en bekijk de vacatures!

Wie is Travion?

Travion IT Distribution is een internationale distributeur van ICT-producten, zoals computers, printers, laptops, beeldschermen, telecom, netwerkproducten en ICT-accessoires. Travion verkoopt haar ICT-assortiment in heel Europa aan zakelijke wederverkopers, zoals resellers, retailers, e-tailers, inkooporganisaties en system integrators.

Travion is gevestigd in Nijmegen. Er werken meer dan 50 medewerkers en de organisatie blijft groeien. Er heerst een gemoedelijke werksfeer, de communicatiecultuur is informeel en er zijn korte lijnen. Iedereen binnen de organisatie kent en helpt elkaar. Je mag hier lekker jezelf zijn en er worden geen politieke spelletjes gespeeld. Wel worden er in de kantine spelletjes gespeeld aan de pingpong tafel, de tafelvoetbal tafel en met de PlayStation 5.Waarom zou je bij Travion willen werken?

  • Je komt direct op contract bij Travion. Werkwijzer verzorgt de werving en selectie van de nieuwe medewerkers bij Travion en we helpen jou tijdens het sollicitatieproces.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: collectieve en individuele bonusregeling, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, ontwikkelingsmogelijkheden en nog meer!
  • Informele cultuur, gemoedelijke sfeer, korte lijnen en geen politieke spelletjes. Dé voordelen van werken bij een MKB-bedrijf.
  • Vrijdagmiddagborrels in de eigen kroeg.
  • Ontspanruimte met Playstation 5, tafelvoetbaltafel, pingpongtafel.
Dennis van Dijk - Recruiter Travion

Dennis van Dijk

Recruiter

Vragen?

Ik sta je graag te woord!
Stel je vraag via de mail of WhatsApp.

Stuur mail Stuur WhatsApp

Direct beschikbare vacatures.

Bekijk hier de direct beschikbare vacatures van Travion.

Commercieel

Accountmanager

Ben jij toe aan een commerciële functie met meer verantwoordelijkheden? In deze functie als Accountmanager ga je deze verantwoordelijkheden krijgen. Lees snel verder en ontdek hoe!

Nijmegen
salaris-informatie € 3000 - € 4000 per maand
Kwaliteit / Inkoop

Inkoper

Klaar voor een nieuwe uitdaging bij een groeiende organisatie in de IT-sector waar jij internationale relaties mag gaan onderhouden? Ontdek nu waarom jij als ervaren inkoper zou moeten solliciteren op deze vacature!

Nijmegen
salaris-informatie € 3000 - € 4000 per maand
Commercieel

Accountmanager binnendienst Duits

Wil jij je eigen klantenbestand in Duitstalige regio's (DACH) opbouwen binnen de wereld van IT hardware? Kan jij niet wachten om zelfstandig je eigen netwerk uit te breiden? Lees verder en ontdek hoe!

Nijmegen
salaris-informatie € 3000 - € 4000 per maand

Wat je van ons kan verwachten.

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Daarom maken we heldere afspraken waar we ons aan houden. Mensen moeten hun verhaal bij ons kwijt kunnen, maar ook kunnen verwachten dat wat we zeggen klopt.

Ondernemend

Werkwijzer beweegt vooruit ipv achteruit. Vooruitgang is verbetering en verandering in één.

Ondersteunend

Werkwijzer is gebouwd op het ondersteunen van anderen. Of dat nou klanten of kandidaten zijn. Ons doel is anderen succesvol maken.

Organiserend

We organiseren verbinding, werk en mogelijkheden. We maken ideeën levensvatbaar en relaties realiteit.

Interesse?

Vragen?

Ik sta je graag te woord! Stel je vraag via de mail of WhatsApp.

Dennis van Dijk - Recruiter Travion

Dennis van Dijk

Recruiter

Wij helpen je graag verder! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Persoonsgegevens

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens.