Werken bij TSC?

Wil jij op de vetste festivals en events staan en geld verdienen? Kom werken als servicemedewerker, hospitality medewerker of beveiliger. Check de vacatures en solliciteer direct!

Wie is TSC?

TSC heeft bizar veel kennis en ervaring van tienduizenden festivals en events. Denk aan Pickpop, Lowlands, Goffertpark, Ziggo Dome, AFAS Live en nog veel meer!

Jaarlijks verwelkomen de servicemedewerkers, beveiligers en hospitality medewerkers meer dan 6 miljoen bezoekers tijdens popfestivals, sportwedstrijden, televisieopnamen, congressen en andere evenementen en bijeenkomsten. Zij zorgen voor een fantastische beleving vanaf de ingang tot en met backstage.

Wat TSC vooral kenmerkt is de `service with a smile-benadering`.

Door teamwork en toewijding maken zij echt het verschil tijdens ieder festival en evenement. Samen!

Kernwoorden die TSC typeren zijn: toegankelijk, dichtbij, scherp, alert én vriendelijkWaarom zou je bij TSC willen werken?

  • Jij kan gratis naar de vetste festivals en evenementen (en geld verdienen tegelijk!).
  • Werk waar en wanneer jij wil.
  • Jij maakt festivals en evenementen zowel voor als achter de schermen mee: van tickets scannen, tot aan bezoekers begeleiden, tot aan het ontvangen van VIPS.
  • Het werk is erg divers, dus geen één dag is hetzelfde.
  • Goed te combineren met je studie of ander werk.
  • Opleidingen en trainingen vanuit de TSC Academy.
  • Goede doorgroeimogelijkheden.
Marijn Lubbers - Recruiter TSC

Marijn Lubbers

Recruiter

Vragen?

Ik sta je graag te woord!
Stel je vraag via de mail of WhatsApp.

Stuur mail Stuur WhatsApp

Direct beschikbare vacatures.

Bekijk hier de direct beschikbare vacatures van TSC.

Horeca

Festival service medewerker

Ben jij een echte festivaltijger, zowel na als tijdens werk? Wil jij plezier maken, van het festival genieten en geld verdienen tegelijk? Op de grootste festivals van Nederland mag jij voor én achter de schermen aan de slag gaan. Lees verder en solliciteer direct op deze gave festivalbaan!

Nijmegen
salaris-informatie € 11.00 per uur
Horeca

Barman/Barvrouw

Wil jij op de leukste festivals en evenementen staan en tegelijkertijd geld verdienen? Dan hebben wij jouw droom job te pakken! Kom achter de bar werken bij de leukste feesten van het jaar, de 4 Daagse! 

Nijmegen
salaris-informatie € 9.00 - € 11.00 per uur
Horeca

Servicemedewerker Rammstein

Wil jij op de leukste festivals en evenementen staan en tegelijkertijd geld verdienen? Dan hebben wij jouw droom job te pakken! Voor én achter de schermen zorg jij op 4 en/of 5 juli a.s. ervoor dat alles soepel verloopt. Lees verder en solliciteer direct op deze gave baan als Servicemedewerker!

Nijmegen
salaris-informatie € 9.00 - € 11.00 per uur
Horeca

Hostess/Host Gelredome

Wil jij werken bij leuke evenementen en concerten in het Gelredome? Werkwijzer is op zoek naar Hostesses/Hosts voor het Gelredome in Arnhem. Jij bent als Hostess/Host het visitekaartje van het evenement waar je voor werkt, ook zorg jij voor de ultieme beleving van de gasten. Breng jij de gasten met een glimlach naar de juiste plek? Dan ben jij de Gastvrouw/Gastheer die wij zoeken!

Arnhem
salaris-informatie € 9.00 - € 11.00 per uur
Horeca

Service medewerker Concert Rolling Stones

Mee rocken op de muziek van de Rolling Stones en bijverdienen tegelijkertijd? Dan hebben wij jouw droom job te pakken! Voor én achter de schermen zorg jij op 13 juni a.s. dat alles soepel verloopt. Interesse?! Lees verder en solliciteer direct op deze gave baan als Servicemedewerker!

Amsterdam
salaris-informatie € 9.00 - € 11.00 per uur
Horeca

Servicemedewerker Down the Rabbit Hole

Wil jij op de leukste festivals en evenementen staan en tegelijkertijd geld verdienen? Dan hebben wij jouw droom job te pakken! Voor én achter de schermen zorg jij op 1, 2 en/of 3 juli a.s. ervoor dat alles soepel verloopt. Lees verder en solliciteer direct op deze gave baan als Servicemedewerker!

Nijmegen
salaris-informatie € 9.00 - € 11.00 per uur
Horeca

Servicemedewerker Iron Maiden

Wil jij op de leukste concerten staan en tegelijkertijd geld verdienen? Dan hebben wij jouw droom job te pakken! Voor én achter de schermen zorg jij op 27 juni a.s. ervoor dat alles soepel verloopt. Lees verder en solliciteer direct op deze gave baan als Servicemedewerker!

Nijmegen
salaris-informatie € 9.00 - € 11.00 per uur

Wat je van ons kan verwachten.

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Daarom maken we heldere afspraken waar we ons aan houden. Mensen moeten hun verhaal bij ons kwijt kunnen, maar ook kunnen verwachten dat wat we zeggen klopt.

Ondernemend

Werkwijzer beweegt vooruit ipv achteruit. Vooruitgang is verbetering en verandering in één.

Ondersteunend

Werkwijzer is gebouwd op het ondersteunen van anderen. Of dat nou klanten of kandidaten zijn. Ons doel is anderen succesvol maken.

Organiserend

We organiseren verbinding, werk en mogelijkheden. We maken ideeën levensvatbaar en relaties realiteit.

Geïnteresseerd?

Vragen?

Ik sta je graag te woord! Stel je vraag via de mail of WhatsApp.

Marijn Lubbers - Recruiter TSC

Marijn Lubbers

Recruiter

Wij helpen je graag verder! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Persoonsgegevens

Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens.