Werkwijzer promoot duurzaam bekersysteem Vierdaagse

Categorie
Nijmegen
Datum
30 juni 2022
Stel je voor dat Nijmegen met de Vierdaagsefeesten niet meer vol ligt met plastic bekers en dat alle gebruikte bekers volgend jaar wéér gebruikt worden. Hoe? Met een duurzaam bekersysteem. Werkwijzer zoekt promotie medewerkers voor het promoten en inzamelen van deze bekers. Meer weten? Lees dan verder.

 

 Duurzame Vierdaagsefeesten

De tijd dat jij aan de hoeveelheid afval kon zien hoe geslaagd het evenement of festival was, is voorbij. Daarom werken ook alle organisaties achter de Vierdaagse mee aan een duurzaam en schoon feest. Want een schoon feest is een fijn feest.

De Vierdaagse introduceerde al een aantal andere duurzame initiatieven onder de noemer 'Doe maar duurzaam'. Vanaf editie 2022 wordt er ook een circulair bekersysteem geintroduceerd. Bekijk de infographic van de Vierdaagse hoe dit circulaire bekersysteem dan precies werkt.
 

In opdracht van Lentekracht

Onze opdrachtgever Lentekracht bedenkt oplossingen voor onder andere een duurzamere Vierdaagse. Zij kwamen met het idee om Green Teams in te zetten; promotie medewerkers die de bekers inzamelen en feestvierende bezoekers stimuleren om hun beker in te leveren in plaats van op de grond te gooien.

Lentekracht klopte bij Werkwijzer aan voor hulp bij de werving van deze promotie medewerkers voor de Green Teams. Als Nijmeegs bureau dragen wij ons steentje graag bij aan een duurzamere Vierdaagsefeesten.

Promotie medewerkers gezocht voor Green Teams

  • Iedereen die de Vierdaagsefeesten houdt én lekker wil bijverdienen, is van harte welkom!
  • Wij bieden een vast uurloon van €12,50 aan, ongeacht iemands leeftijd.
  • Verder is het belangrijk dat jij het leuk vindt om tussen de feestvierende bezoekers rond te lopen en dat jij graag een praatje maakt met mensen.

Waarom zou je deze bijbaan willen tijdens de Vierdaagse?

  • Geld. €12,50 bruto per uur.
  • Jij kan samen met een vriend of vriendin op pad als Green Team.
  • Jij kan zelf bepalen hoeveel diensten je werkt.  De werktijden van iedere dienst zijn van 17.30 tot 21:30 uur, dus je de eindshow van jouw favoriete artiest zien. 


Meer weten?

Bekijk de vacature van promotie medewerker Vierdaagse. Wil jij werken tijdens de 4 Daagse, maar sta je liever achter de bar? Ga dan naar deze vacature van barmedewerker tijdens Vierdaagsefeesten bij Festival op het eiland.

Marijn Lubbers kan al jouw vragen beantwoorden via Whatsapp 06 29 56 66 04.

Hopelijk tot bij de 4Daagse!