Zorgmedewerkers slagen voor examen!

Categorie
Nijmegen
Datum
11 juni 2018
In mei zijn de medewerkers van Werkwijzer Zorg, die werkzaam zijn als helpende, gestart met een cursus medicatie toedienen.  Werkwijzer biedt haar medewerkers regelmatig de kans om aanvullende cursussen en trainingen te volgen. Op deze manier blijven onze medewerkers zich ontwikkelen en blijven zij op de hoogte van de laatste richtlijnen.
De cursus medicatie toedienen is een goede aanvulling op de diploma's die de medewerkers al hebben. Vakken waarin onderwezen wordt, zijn bijvoorbeeld: medicijnverstrekking en -toediening, wondverzorging en methodisch werken.  Dit zijn vakken die in de opleiding verzorgende niveau 3 aan de orde komen.  Deze cursus vormt een plus op het diploma Helpende Zorg en Welzijn en het geeft een belangrijke verdieping aan de kwaliteit en deskundigheid van onze medewerkers. Onze medewerkers bereiden hun bevoegdheden uit en dat maakt het werk afwisselender.

Afgelopen week kregen wij te horen dat zes van onze medewerkers geslaagd zijn. Wij zijn hartstikke trots op onze toppers.!

Wil jij ook aan de slag in de zorg en zou jij je deskundigheid willen uitbreiden, Werkwijzer Zorg biedt op alle niveaus vacatures aan, in de thuiszorg of bij een zorginstelling op de PG, somathiek of revalidatie.

Neem vandaag nog contact met ons, wij zijn te bereiken op 024-3226600!  Op onze website vind je alle zorgvacatures.

Zorg foto