BLOGS

Wat kan een intermediair voor mij betekenen?

1 mei 2018

Werkwijzer kan als intermediair veel voor jou betekenen. Wij zijn geen cv-doorgeefluik; we kijken naar jouw cv en jouw wensen zodat jij op de juiste plek terechtkomt. In deze blog zullen we uiteenzetten wat Werkwijzer allemaal in huis heeft.

Welke organisatiestructuur past bij mij?

1 mei 2018

Ieder bedrijf is uniek. Ieder bedrijf zit anders in elkaar en daarom heeft ieder bedrijf ook een eigen organisatiestructuur. Deze heeft een grote invloed op hoe de werknemers het bedrijf ervaren. Maar hoe weet je welke organisatiestructuur het beste bij je past? Om wat meer inzicht te krijgen in waar je op moet letten tijdens het solliciteren hebben we deze blog voor je geschreven.Hoe ben ik online goed zichtbaar voor nieuwe werkgevers?

1 mei 2018

Er zijn verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden als je gaat solliciteren. Eén daarvan is hoe jij je online presenteert. Welke informatie jij over jezelf online zet en hoe jij je online uit op verscheidene social media, kan invloed hebben op hoe jij overkomt bij een potentiële werkgever. Daarom hebben wij deze blog geschreven, zodat jij ervoor kan zorgen dat jij je online van je beste kant kan laten zien.

Hoe zoek ik een nieuwe baan in een overspannen arbeidsmarkt?

1 mei 2018

Als de arbeidsmarkt overspannen is, dan is de vraag naar personeel groter dan het aanbod van kandidaten. Op het moment is dit het geval in vrijwel alle sectoren, maar met name in de zorg, de ICT en de techniek. Ook is bijvoorbeeld de vraag naar goede schoonmakers groter dan het aanbod. Het resultaat is dat mensen worden aangenomen voor functies die daar eigenlijk niet helemaal geschikt voor zijn. Als je nu een baan zoekt is dat dus wel een luxe. Echter zijn er ook een aantal valkuilen waar je mee geconfronteerd zal worden. In deze blog zullen we ingaan op waar jij op kan letten om jouw kans op de juiste baan te vergroten.