Jij staat bij ons centraal, ook in 2019

Na alle feestdagen en vakanties is deze week het hele Werkwijzer team weer compleet en klaar voor 2019! We hebben veel plannen voor dit jaar en daar vertellen we graag meer over!

Verzuim in eigen beheer

Vanaf 1 januari 2019 voeren wij het verzuimbeheer zelf uit. We hebben dit dus niet meer uitbesteed aan een externe partij zoals de afgelopen jaren. We hebben daarom al onze medewerkers een nieuw verzuimregelement ter ondertekening gestuurd.

In de praktijk komt het erop neer dat wij zelf contact met onze medewerkers houden over en tijdens het verzuim. We hebben hiervoor gekozen omdat wij op deze manier meer voor onze medewerkers kunnen betekenen en tot duurzame oplossingen kunnen komen.

Regionale betrokkenheid

Als oudste uitzendbureau van Nijmegen, zijn wij erg betrokken bij de stad en steunen wij een aantal lokale initiatieven. Zo ontbijten wij elke maand samen met andere ondernemers voor het Ronald McDonald Huis Nijmegen, we sponsoren ook dit jaar weer het smartlappenfestival: Dag van het Levenslied op zondag 12 mei en we gaan dit jaar met het hele team naar het Hofbal in de Vereeniging.

Op zaterdag 16 februari zijn we ook te vinden in de Vereeniging, wat dan speelt het Nederlands Studenten Orkest onder andere de zevende symfonie van Sjostakovitsj tijdens hun concert. We gaan hier samen met onze relaties naar toe. Wil je ook met ons mee? Aanmelden kan hier.

Netwerk Werven

Het afgelopen jaar hebben veel van onze medewerkers kunnen belonen voor het aandragen van nieuwe kandidaten met een cadeaubon. Veel van onze medewerkers hebben in hun eigen netwerk gezocht naar nieuwe collega’s en onze vacatures zijn veelvuldig gedeeld op social media door onze medewerkers. Binnenkort delen we de voorwaarden voor 2019 weer in onze nieuwsbrief. Heb je nu al een kandidaat die je voor wilt stellen op een van onze vacatures? Bel dan even naar kantoor, 024-3226600.

Verdere digitalisering van onze dienstverlening

Werkwijzer werkt al jaren niet meer met papieren urenbriefjes en de gewerkte uren worden digitaal verwerkt. Vanaf 2019 gaan wij ook samenwerken met ondertekenen.nl. Door deze samenwerking kunnen wij al onze contracten goed beveiligd en per mail naar kandidaten en opdrachtgevers sturen. Je kan makkelijk een handtekening zetten met je telefoon of tablet. Op deze manier kunnen we sneller werken, het is duurzaam en je contracten zijn makkelijk op te vragen.

In 2019 gaan wij ook starten met het ontwikkelen van een heuse Werkwijzer app. We weten nog niet precies hoe deze eruit gaat zien, maar de intentie is om gewerkte uren eenvoudig door te kunnen geven en om op een toegankelijke manier te solliciteren.

Kortom we zitten boordevol plannen en energie om samen met jou van 2019 een topjaar te maken!