Werkgever

Werkwijze

Werkwijzer, uw partner in het oplossen van arbeidsmarktvraagstukken. De markt is continue in verandering. Werkwijzer beweegt mee met deze veranderingen en verschuivingen in de tijdsgeest.
Het is onze ambitie om met u regisseur van die arbeid te zijn die u behoeft. Hierin neemt Werkwijzer de rol op van partner en adviseur. We verbreden hierbij graag uw en onze horizon door te kijken naar creatieve en slimme oplossingen.

Door de toenemende invloed van internet en social media komen er nieuwe vraagstukken op het bord van iedere HR-afdeling. Wat is uw uitstraling naar huidige werkzoekenden, op welk platform kunt u zich het beste profileren, wat is het effect van uw online presence/aanwezigheid?

Kennis van, en ervaring met social media, personal branding en CV search optimalisatie zijn vaak het begin van een succesvolle zoektocht naar een geschikte kandidaat.

Deze kennis is ruimschoots aanwezig bij Werkwijzer en wordt ingezet voor het maken van de perfecte match. Echter, persoonlijk contact vinden wij meer dan belangrijk. Wij willen weten wat er bij u leeft en waar u behoefte aan heeft. Door gericht mee te denken komt Werkwijzer tot efficiënte en effectieve oplossingen, ook voor uw arbeidsvraagstuk.  

Werkwijzer werkt vanuit een vijftal business units. Medewerkers op die units zijn gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:
  • Zorg
  • Transport & Logistiek
  • Industrie & Techniek
  • Duurzaamheid
  • Zakelijke Dienstverlening 
Samenwerking met derde partijen om uw vraagstuk zo succesvol mogelijk op te lossen, is een onderdeel van onze werkwijze. Bovendien werken we intensief samen met onze zusterondernemingen Buro de Werkstudent, Labresource en Werkwijzer Mobiliteit om onze expertise en slagvaardigheid te vergroten.