Wat kan een intermediair voor mij betekenen?

Categorie
Nijmegen
Datum
01 mei 2018

Werkwijzer kan als intermediair veel voor jou betekenen. Wij zijn geen cv-doorgeefluik; we kijken naar jouw cv en jouw wensen zodat jij op de juiste plek terechtkomt. In deze blog zullen we uiteenzetten wat Werkwijzer allemaal in huis heeft.

Arbeidsmarkt

Werkwijzer kent de arbeidsmarkt van Nijmegen en omgeving door en door. Hierdoor zijn we in staat om de juiste match tussen kandidaat en werkgever te maken. Daarnaast krijgen we wekelijks tientallen cv’s onder ogen. Hierdoor kunnen wij kandidaten helpen met het opstellen van cv’s. Ook kunnen we met de kandidaat in gesprek om erachter te komen wat ze nou écht willen. Het is namelijk belangrijk dat de kandidaat weet wat hij of zij wil, zodat we gezamenlijk daar achteraan kunnen gaan.

Wetgeving en regels

Werkwijzer is op de hoogte van de regels en de wetgeving omtrent uitzenden. Daarom weten wij waar de kandidaat recht op heeft. Dit geldt voor zaken zoals salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding. Uitzenden is ingewikkeld. Daarom zijn wij actief in het behouden en verbreden van onze kennis over ons vakgebied. Werkwijzer speelt altijd volgens de regels en gebruikt zoals ze bedoeld zijn. Zo zorgen wij dat de kandidaat op de juiste plek kan zitten.

Coaching en begeleiding

Werkwijzer kan jou coachen en begeleiden in het solliciteren. Wij hebben hier namelijk veel kennis over en deze delen wij dan ook graag. Zo kunnen we bijvoorbeeld samen veelgestelde vragen doornemen en oefenen, zoals ‘Waar zie je jezelf over 5 jaar’ en ‘Wat zijn jouw slechte eigenschappen?’ Ook kunnen we je tips geven over hoe jij je het beste online kunt presenteren (link naar blog). Ook weten wij welke opleidingen nodig zijn voor welke functies en kunnen we je helpen met bepaalde opleidingen, zoals het behalen van je heftruckcertificaat.

Hulp met solliciteren

Werkwijzer is altijd bereidt om onze kandidaten te helpen met hun sollicitaties. Als een kandidaat een gesprek heeft, helpen wij graag door het gesprek met hun voor te bereiden en tips te geven over zaken zoals kleding. Ook kunnen we afspreken dat de kandidaat vóór het sollicitatiegesprek eerst bij ons langskomt. Dan zullen we de kandidaat een boost geven zodat hij of zij vol zelfvertrouwen het gesprek in gaan.

Jij staat bij ons centraal

Wij zullen altijd kijken naar de wensen, kwaliteiten en talenten van de kandidaat. Alleen zo kunnen we er écht achter komen welk bedrijf bij de kandidaat past. Want het gaat erom dat je op de juiste plek zit. Alleen dan kan je echt gelukkig worden in je werk.

Werkwijzer doet dus veel meer dan alleen jouw cv doorsturen naar een potentiële werkgever. We kunnen je met alle elementen omtrent uitzenden helpen. Want uiteindelijk is het allerbelangrijkste dat de juiste match tussen kandidaat en werkgever wordt gemaakt.